Četeraj Raj za chatere, bivši Off Topic |
|
|
03.03.2020., 00:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2018.
|
I sama se ubacih ovdje mada se trudim da ponovo ne repriziram seriju. Lijecim se jos uvijek 
Slucajno sam vidjela neke scene na YT pa pocela traziti jos ,slucajno nabasala na forum pa se navukla citajuci od prve strane pa me kcer registrirala, otkrila live.......naucila svasta i zbog toga sam zahvalna svima 
|
|
|
03.03.2020., 12:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2019.
|
E moja Crvenokosa, i ja prošla sličnu inicijaciju, istina sa drugom serijom, ali je put bio isti. Što se ove serije tiče radi nje sam se registrirala na FB što sam godinama odbijala unatoč svim nagovorima, kako familije tako i prijatelja. A razlog je vezan uz moju želju da napišem pismo Sirmi Yanik. Eto kolika je moja zaluđenost. Za mene nema lijeka.
Planiram i skupljam snagu da sama sebi odredim apstinenciju od turskih serija bar jedan mjesec i da se vratim svojim starim navikama, čitanju, šetanju, druženju. Kada se konačno odlučim na taj drastičan potez, obavjestiti ću javnost.
|
|
|
03.03.2020., 22:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2018.
|
Quote:
akapela kaže:
E moja Crvenokosa, i ja prošla sličnu inicijaciju, istina sa drugom serijom, ali je put bio isti. Što se ove serije tiče radi nje sam se registrirala na FB što sam godinama odbijala unatoč svim nagovorima, kako familije tako i prijatelja. A razlog je vezan uz moju želju da napišem pismo Sirmi Yanik. Eto kolika je moja zaluđenost. Za mene nema lijeka.
Planiram i skupljam snagu da sama sebi odredim apstinenciju od turskih serija bar jedan mjesec i da se vratim svojim starim navikama, čitanju, šetanju, druženju. Kada se konačno odlučim na taj drastičan potez, obavjestiti ću javnost.
|
Ja jos uvijek stignem i citati, ipak mi je to prva ljubav. I sama sam se registrirala na FB ali samo da pratim AA i jos koju seriju, za ostalo nedostupna 
|
|
|
03.03.2020., 23:05
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Nov 2019.
|
Akapela, Crvenokosa, i ja se pridruzujem. Ajmo malo i ovaj mazdom oživit, kad smo vec tu, jer cini mi se da smo zadnje u brodu koji tone
|
|
|
03.03.2020., 23:11
|
|
Imkansız zaman alır. ♥
Registracija: Aug 2010.
|
|
|
|
03.03.2020., 23:20
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
just_happy_girl kaže:
Ne bu ovo nikad potonulo.
A i Fazilkini zetovi se druze.
|
Sretna djevojčice, super da si se pridruzila. Nadam se da ce jos biti aktivnosti ovdje. Ako ti se da pridruzi se na drugom forumu o Fazilet, ako ne drugo bar da kazes sto mislis o nasim komentarima 
|
|
|
05.03.2020., 13:51
|
|
Registrirani korisnik
|
Pozdrav svima, teško da ćemo uspiti održati dvije teme aktivnima. Drago mi je da se javljaju stare članice koje su učestvovale u pisanju onih 10.000 ispisanih stranica. Čini mi se da se javljaju samo simpatizeri Jagizovi jer su nas valjda doživili kao svoje istomišljenike. One Sinanovke valjda prate svoga ljubimca na temama o njegovim novim serijama. Drago mi je da ne zagađuju našu idilu.
Što se Caglara tiče, meni je bio potpuno nepoznat dok nisam otkrila seriju. Istina je da sam za njega čula na jednom drugom forumu na kojem sam učestovala na temu Elbar para kao veliki obožavatelj serije Iznajmljena ljubav i glumačkog para Elcin Sangu i Bariš Arduč. I sada su mi broj jedan, oboje.
I na tom forumu je jedna od članica komentirala seriju Fazilet koju je pratila zajedno sa majkom i bila veliki obožavatelj Caglara i često kometirala njegovu glumu. Čak je agitirala da se za njega glasa u nekom izboru za najglumca. Ja sam joj se čudila da joj se netko, pored živoga Bariš, može svidit. Nakon što sam odgledala i sama seriju, više joj se ne čudim. Caglar, kao i Bariš mogu odglumiti sve što požele. Posebno su dojmivi u ljubavnim scenama. Baš sam neki dan u jednom postu tumačila kako mislim da su te scene najteže za glumiti i da tu zakažu i neki od najvećih glumaca.U tim scenama se glumac mora otvoriti, ogoliti i pokazati ono što i u privatnom životu najčešće skriva i drži pod kontrolom. Većina glumaca je u tim scenama nekako sramežljiva, povučena, rezervirana. Malo tko ima tu snagu da otvori srce i da ga pruži na uvid široj javnosti. Većina je tu malo suzdržana, kao da se daju napola, dozirano. Ovo dvoje naših i možda još poneko, Halit, Kadir i možda Engin AD. Ponekad i Cagatay i Murat.
E sada ne znam da li kod tih scena ovisi i tko je partnerica i da li bi oni to tako dobro odglumili i da je netko drugi bio sa druge strane. Za ovo dvoje prvih, Bariša i Caglara sam sigurna da bi oni ljubavnu scenu mogli vrhunski odglumiti i da je partnerica robot, a ne živo biće.
Oni naprosto imaju tu enormnu količinu emocionalne energije i inteligencije i tako su predani svome poslu da ruše sve eventualne brane i prepreke i predaju se u potpunosti.
Kod ovih ostalih to nije uvijek slučaj, i mislim da ovisi i o parterici i o scenariju. Evo primjer za Murata, u seriji Kraljica noći sa Meryem famoznom Hurem, meni nije bilo nikakve kemije, a oboje slove za velike zavodnike. Naprosto nisu odgovoralai jedno drugome. Bar je to moj utisak.
A našem Caglaru želim još mnogo dobrih uloga i još boljih scenarija da može pokazati u potpunosti sve svoje glumačke sposobnosti, a ne samo ljubavničke vještine.
|
|
|
24.06.2020., 19:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2020.
|
Fazilet Hanım ve Kızları: Patnje jednog Mazdoma
Mazdome.. nažalost kao u uvijek u svom životu kasnim negdje, tako i ovdje.. tako sam i Fhvk otkrila tek prošle godine krajem kolovoza na novoj TV.. jedan pogled na Yaza je bio dovoljan.. navukoh se.. trenutačno sam na 1790 postu ovdje.. a danas u gradu mi se ukazalo ovo.. nije bas Maria Mercedes, ali registracija je bas mastericna  shvatila sam to kao znak da se moram prijaviti da potajno čitam  hvala vam za sve vaše postove, predivne ste, pretalentirane i divne, divne duše i pokoji dušan
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
25.06.2020., 17:32
|
|
Registrirani korisnik
|
Što se kašnjenja tiče nisi jedina. Ja sam zakasnila na vlastito vjenčanje.
Mene fascinira koliko je kreativnih ljudi pokrenula ova serija. Da je samo to napravila, bila bi čudo. Istina je da je ovo serija o kojoj se dugo misli i nakon što se završi. Svi smo mi u glavi vrtili vlastite scenarije. Mene je posebno intrigirala sudbina i prošlost Fazilet. Mislim da smo tu najviše zakinuti. Tako je šturo i nabrzinu, a moram priznati i dosta nekonzistentno ispričana njena priča. Nije baš posve jasno kako je to muž maltretirao i tukao Faziletu kada je ona odmah ostala noseća i sama je rekla da se on promjenio kada se rodila Hazan. On kasnije nije bio nasilan jer bi se Hazan toga sigurno sijećala. Iz toga zaključujem da osim silovanja i možda par prvih mjeseci Zeki nije bio toliko loš niti je Fazilet imala tako težak život kako ona i njena prijateljica Binaz pričaju.
Osim toga ostalo je nejasno od kuda Fazilet ta znanja o bogataškom životu, ti snovi su morali nastati na temelju nečega što je osobno vidjela i doživila. Nije ona baš takav tip poremećene osobe da je isključivo iz časopisa izgradila svoju fantaziju. Tu se spominju i neke tetke koje su čuvale djecu dok je ona odlazila po kućama čistiti. Sve je to ostalo tek u naznakama, kao neke crtice, i vidljivo je da je Sirma tu morala skratiti svoj scenarij.
Osim toga sam očekivala i neku aferu iz koje se rodila Eđe. Samo bi afera objasnila plavušu sa plavim očima od tamnokosog muža sa smeđim očima i smeđokose Fazilet sa smeđim očima. Osim fizičkog izgleda koji je odudarao od ostatka obitelji, bila je vidljiva i naglašena privrženost Fazilet mlađoj kćeri. Iako je Hazan bila posljedica silovanja i zbog toga odbačena, ni Eđe nije rođena iz ljubavi da bi je Fazilet po istom kriteriju prihvatila. Jedino logično objašnjenje je da je ona posljedica afere sa nekim bogatašem kod kojega je Fazilet radila. Kod njega je ona vidila i naučila sve o bogataškom stilu života. Od njega je stekla i neka znanja o životu uopće jer od kuda joj onakav riječnik, znanja o ugovorima, agentima i ostala, kao i snalažljivost.
Po njezinoj priči ona je od 17 godina bila silovana i prodana i prisiljena se boriti za život. Trebala je postati kao one žene u mahali, primitivna, zaostala, a ne ambiciozna i borbena, nesalomljiva kao ona. Osim toga ona je stalno govorila kako Eđi pripada bogataški stil života, spavanje u svili i kadifi.
Ja sam to protumačila na takav način. Još jedan dokaz koliko je ova serija inspirativna.
|
|
|
29.11.2020., 16:21
|
|
Imkansız zaman alır. ♥
Registracija: Aug 2010.
|
Da dignem temu i najavim Novele u čast bomba gibi habera da se legendarni par vraća na ekrane.
Sad kad budu imali manju minutažu nego kod Šukrice...
Mazdome, živi li ste i jesmo li spremni za novu rundu? 
|
|
|
29.11.2020., 16:29
|
|
Altın çocuk.
Registracija: Jul 2010.
|
Ima da nas nema.  
Nego, di je Ćiril?
Meni se i dalje tlak digne na pomisao "završne fešte" povodom kraja serije. Na sivom hotelskom parkingu u 5 ujutro sa sve smrznutom tortom iz Konzuma. Jaoj... qq...
|
|
|
29.11.2020., 16:31
|
|
You may call me tag
Registracija: Jan 2013.
|
Sukru je ja.
https://mobile.twitter.com/srpyh_/st...83800964460545
Ali kad razmislim, ovo je minsko polje. Mogu mi tako sjajno uprskati sjecanje na YagHaz.
Mozda bih radije da smo dobili 3.sezonu FHvK
Veselim se Cagi, veselim se popratnom cirkusu, veselim se povratku fanova po svim mrezama.
I cekam
Hoce li biti selfija 
Hoce li Caga i Deniz biti sevgili u ovoj seriji.
Koliko cesto ce Baris pjevati u duetu sa svojom hanumom
Koliko kratka moze biti Kaylina suknja
Hoce li B menadzer cuvati ju na setu
I sto je najvaznije, hoce li potrajati vise od 10ep 
|
29.11.2020., 16:33
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
just_happy_girl kaže:
Da dignem temu i najavim Novele u čast bomba gibi habera da se legendarni par vraća na ekrane.
Sad kad budu imali manju minutažu nego kod Šukrice...
Mazdome, živi li ste i jesmo li spremni za novu rundu? 
|
Ma, hoces li skoknut na temu sto si je otvorila za vrijeme prikazivanja na Novoj. Da i tamo stavis obavijest, jer ima i tamo nekih ljudi koji nisu sudjelovali drugdje nego samo tamo.
Tag, rekli su da je snimanje u Ankari. Ako je stvarno tamo sumnjam da ce biti dopusteno da itko drugi osim ekipe ide tamo, zbog situaacije s koronom, jer su velika ogranicenja. Ne bi me cudilo da samo oni idu tamo sami.
Ali vidjet cemo
|
|
|
29.11.2020., 16:36
|
|
You may call me tag
Registracija: Jan 2013.
|
Quote:
Mina kaže:
Ima da nas nema.  
Nego, di je Ćiril?
Meni se i dalje tlak digne na pomisao "završne fešte" povodom kraja serije. Na sivom hotelskom parkingu u 5 ujutro sa sve smrznutom tortom iz Konzuma. Jaoj... qq...
|
I ja sam pomislila: pa kud sad za Bozic da poludim
Od tad mi torte iz frizidera vise nikad nisu izgledale isto.
Ciril trazi novog mladca za proteziranje.
Sukru je garant stisnuo novcanik ko nikad u zivotu. Zamisli da mora prekidati snimanja zbog korone.
Mislim da Sirma pise neku novu seriju, Tolga je tamo.
|
29.11.2020., 17:05
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
LittleSilverCat kaže:
|
Ovo s drvina je njegova potvrda. On kao tipičan skorpion uvijek govori u zaginetkama.
Poslano sa mog SM-A217F koristeći Tapatalk
|
|
|
29.11.2020., 18:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2020.
|
Primate li nove clanove za komentiranje? 🙄😁
|
|
|
29.11.2020., 18:23
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Kmezavica kaže:
Primate li nove clanove za komentiranje? 🙄😁
|
Dobro dosla draga. Hocemo li se uputiti na ovaj vlak?
|
|
|
29.11.2020., 19:30
|
|
Brader
Registracija: May 2020.
|
ajme izgleda odlicna serija
steta sto nisan gleda ni jednu epizodu
|
|
|
29.11.2020., 22:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2017.
|
Citam i neverujem   .
Caglar i Deniz ponovo zajedno    Omiljeni YAG-HAZ .
Radujem se ovom paru . Nadam se samo da nece uprskati . Neka nam daju pola od onog sto smo imali u FHvK bicu zadovoljna .
Radujem se i nadam se dobrom druzenju na temi .
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:49.
|
|
|
|