|
|
29.08.2020., 14:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2008.
|
Znam da je meni tako na Simpi bilo kada bih aktivirao flet, trošilo bi tada mb iz tarife sve dok nisam prekinuo internet konekciju i onda je ponovno uspostavio. Probaj isključiti pa uključiti zrakoplovni način rada kako bi bio siguran da je konekcija prekinuta pa pokušaj
|
|
|
29.08.2020., 14:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2009.
|
ma ne, pise tamo da je to samo internet. znaci ako je slao SMS i razgovarao, pojelo mu je one neflet jedinice.
|
30.08.2020., 10:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2020.
|
Postavljalo se pitanje oko gašenja tarife "Na tuđi račun" , da li će i kako Hakom reagirati, o održavanju obećanja operatera o njihovim tarifama kad im to više ne odgovara.
Poznato je da je tarifa ciljala na financijsko iscrpljivanje Tele2, u trenutku kada je samo Tele2 imao neograničene pozive prema drugim mrežama, te je Tele2 zbog te tomato tarife trpio gubitke i morao ograničavati tomato minute.
Hakom im je jednom zabranio brisanje bonus minuta, a sada se prave mutavi.
Što se promijenilo?
SMS o gašenju "stare tarife" (staro=fuj pa valjda treba ugasit, na sveopće zadovoljstvo) , dobio sam 05. ožujka u jutarnjim satima.
TEXT PORUKE:
"VAZNO! Trenutno koristis staru Na tudi racun tarifu koja nakon 31.05.2020. godine vise nece biti dostupna za koristenje. Tog dana bit ces prebacen na Osnovnu tarifu ili sam odaberi jednu od novih dostupnih tarifa koje ti omogućuju više jedinica koje mozes trositi kako zelis na MB/MIN/SMS. Ako do 31.05.2020. godine ne promijenis trenutnu tarifu, toga dana ce tvoja tarifa automatski biti promijenjena u Osnovnu tarifu bez ukljucenog prometa i bez mjesecne naknade. Iznos prikupljen na Bonus racunu mozes iskoristiti do 31.05.2020. nakon cega se nepovratno gubi sav iznos koji si do tog trenutka imao na Bonus racunu. Tomato korisnici zbog promjene tarifnog modela mogu iskoristiti svoja prava sukladno članku 42.a st. 10. Zakona o elektroničkim komunikacijama. Više informacija o našim uslugama, tarifama i cijenama možeš saznati na www.tomato.com.hr. Tvoj Tomato"
Istoga 5. ožujka objavljena je vijest da su završeni pregovori o prodaji Tele2
https://www.poslovni.hr/kompanije/un...atskoj-4216939
Očito A1, I T-com nemaju namjeru cijenovnog rata s United Grupom.
Postavlja se i pitanje koliko unutar navedenih operatera ima zajedničkog vlasništva npr:
investicijski fond "A" = vlasnik A1,
investicijski fond "B"= vlasnik United Grupa ,
investicijski fond "C"= vlasnik fonda "A" i "B"
Inače moj dojam je da su svi operateri usklađeno,zadnjih godinu-dvije pomalo dizali cijene kroz nove obračunske pakete, i u pravilu gurajući samo skuplje kompleksnije usluge.
Bojim se da će se taj trend nastavit, a da nekakvu konkurentnost na tržištu nećemo skoro vidjeti, kao što je bila dolaskom Tele2 2005-2006, te uvođenjem tarifa koje su svojedobno tjerale konkurenciju na snižavanje cijena, i rad na infrastrukturi.
[IMG]file:///home/pepper/Radna%20povr%C5%A1ina/Screenshot_20200823-084901.png[/IMG]
|
|
|
30.08.2020., 10:39
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
KoronaPrijevara kaže:
Postavljalo se pitanje oko gašenja tarife "Na tuđi račun" , da li će i kako Hakom reagirati, o održavanju obećanja operatera o njihovim tarifama kad im to više ne odgovara.
Poznato je da je tarifa ciljala na financijsko iscrpljivanje Tele2, u trenutku kada je samo Tele2 imao neograničene pozive prema drugim mrežama, te je Tele2 zbog te tomato tarife trpio gubitke i morao ograničavati tomato minute.
Što se promijenilo?
SMS o gašenju "stare tarife" (staro=fuj pa valjda treba ugasit, na sveopće zadovoljstvo) , dobio sam 05. ožujka u jutarnjim satima.
TEXT PORUKE:
"VAZNO! Trenutno koristis staru Na tudi racun tarifu koja nakon 31.05.2020. godine vise nece biti dostupna za koristenje. Tog dana bit ces prebacen na Osnovnu tarifu ili sam odaberi jednu od novih dostupnih tarifa koje ti omogućuju više jedinica koje mozes trositi kako zelis na MB/MIN/SMS. Ako do 31.05.2020. godine ne promijenis trenutnu tarifu, toga dana ce tvoja tarifa automatski biti promijenjena u Osnovnu tarifu bez ukljucenog prometa i bez mjesecne naknade. Iznos prikupljen na Bonus racunu mozes iskoristiti do 31.05.2020. nakon cega se nepovratno gubi sav iznos koji si do tog trenutka imao na Bonus racunu. Tomato korisnici zbog promjene tarifnog modela mogu iskoristiti svoja prava sukladno članku 42.a st. 10. Zakona o elektroničkim komunikacijama. Više informacija o našim uslugama, tarifama i cijenama možeš saznati na www.tomato.com.hr. Tvoj Tomato"
Postavlja se i pitanje koliko unutar navedenih operatera ima zajedničkog vlasništva npr:
Inače moj dojam je da su svi operateri usklađeno,zadnjih godinu-dvije pomalo dizali cijene kroz nove obračunske pakete, i u pravilu gurajući samo skuplje kompleksnije usluge.
Bojim se da će se taj trend nastavit, a da nekakvu konkurentnost na tržištu nećemo skoro vidjeti, kao što je bila dolaskom Tele2 2005-2006, te uvođenjem tarifa koje su svojedobno tjerale konkurenciju na snižavanje cijena, i rad na infrastrukturi.
[IMG]file:///home/pepper/Radna%20povr%C5%A1ina/Screenshot_20200823-084901.png[/IMG]
|
ovo si u pravu da su dogovorno pomalo dizali cijene. isao sam gledat malo van cijene, pa u principu su tu negdje i austriji i u njemackoj, samo ima jedna mala razlika, oni imaju tamo puno vece place, tako da mi onda placamo skupo. kao i sve drugo.
|
30.08.2020., 15:51
|
|
Hrvat Katolik
Registracija: Mar 2016.
|
Ima tko jebadu sa mobilnim internetom tj da mu ne radi isti?!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
30.08.2020., 15:55
|
|
🅼🅴🅿🅷🅸🆂🆃🅾
Registracija: May 2010.
|
Da, prdnuo A1 fiksni i mobilni.
|
|
|
30.08.2020., 16:25
|
|
Humanoid
Registracija: Jan 2013.
|
Quote:
volverine kaže:
trose ti se minute 
|
Quote:
moba2007 kaže:
Znam da je meni tako na Simpi bilo kada bih aktivirao flet, trošilo bi tada mb iz tarife sve dok nisam prekinuo internet konekciju i onda je ponovno uspostavio. Probaj isključiti pa uključiti zrakoplovni način rada kako bi bio siguran da je konekcija prekinuta pa pokušaj
|
Quote:
volverine kaže:
ma ne, pise tamo da je to samo internet. znaci ako je slao SMS i razgovarao, pojelo mu je one neflet jedinice.
|
Znam da je flat samo internet, ali internet mi troši iako sam flat..probao sam odmah s zrakoplovnim i resartom, nije pomoglo...zvao sam službu za korisnike
Poslano sa mog MRD-LX1 koristeći Tapatalk
|
30.08.2020., 17:46
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Pawrent kaže:
Ima tko jebadu sa mobilnim internetom tj da mu ne radi isti?!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
cek sto opet??
pa bilo je prije jedno manje od mjesec dana, nije radilo, na kraju je ispalo da samo na xiaomi mobitelima, ali dobilo se nakon nekoliko dana i radilo je do danas, tj. za danas ne znam, jer sam doma cijeli dan(nemam zivot  ) pa sam na wifiju. sad idem bas do grada (opa, tko nema zivot ovo ono  ) pa cu vidjet
Quote:
Horvan kaže:
Znam da je flat samo internet, ali internet mi troši iako sam flat..probao sam odmah s zrakoplovnim i resartom, nije pomoglo...zvao sam službu za korisnike
Poslano sa mog MRD-LX1 koristeći Tapatalk
|
nemoj zajebavat? znaci poceli su kenjat na veliko u tomatu...meni je skidalo minute i sms-ove, to sam siguran, jer sam izbrojao. zovi ih da i jebi im sve. cigani
|
31.08.2020., 20:59
|
|
Vrlo ozbiljan forumaš
Registracija: Nov 2013.
|
Quote:
KoronaPrijevara kaže:
Što se promijenilo?
TEXT PORUKE:
|
Nezakonito gašenje tarife "Na tuđi račun" nema veze s novim vlasnikom Tele2. To će gašenje A1 skupo platiti.
No u pravu si da operatori djeluju usklađeno. Još od uvođenja nezakonite naknade za pristup mreži. Toliko su bili usklađeni da su u uvjetima koji opisuju naknadu svi napravili istu pogrješku. I ta će ih pogrješka skupo stajati.
|
|
|
03.09.2020., 13:31
|
|
▪ T ▪
Registracija: Mar 2010.
|
Nisam siguran vrijedi li i za pretplatnike, no, korisnici bonova, pošaljite poruku sadržaja FLAT na 13435 i aktivirajte poklon 5 dana neograničenog surfanja, u znak isprike zbog nedavnih tehničkih poteškoća.
Opciju možete aktivirati i putem Moj Tomato aplikacije, a najkasnije do 10. rujna.
|
|
|
03.09.2020., 15:04
|
|
not just a number
Registracija: Aug 2011.
|
Quote:
enzovzd kaže:
Nisam siguran vrijedi li i za pretplatnike, no, korisnici bonova, pošaljite poruku sadržaja FLAT na 13435 i aktivirajte poklon 5 dana neograničenog surfanja, u znak isprike zbog nedavnih tehničkih poteškoća.
Opciju možete aktivirati i putem Moj Tomato aplikacije, a najkasnije do 10. rujna.
|
i mi pretplatnici smo dobili tu poruku... realno, meni to ne treba jer ne iskoristim ni ovih 4000 jedinica mjesečno, bio bi sretniji da su spustili pretplatu 5-10kn...
|
|
|
06.10.2020., 14:04
|
|
▪ T ▪
|
U promotivnom periodu od 6.10.2020. do 6.11.2020. tarifni modeli Velika tarifa, odnosno Velika plus tarifa uključivat će 16.000 MIN/SMS/MB umjestopostojećih 8.000 MIN/SMS/MB.
U promotivnom periodu od 6.10.2020. do 6.11.2020. tarifni model Najveća plus tarifa uključivat će 26.000 MIN/SMS/MB umjesto postojećih 13.000 MIN/SMS/MB
|
|
|
06.10.2020., 16:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2019.
|
Tomato
Fino. Može link na objavu, ne mogu naći ništa o tome na webu.
|
|
|
06.10.2020., 16:14
|
|
▪ T ▪
|
Quote:
contactless kaže:
Fino. Može link na objavu, ne mogu naći ništa o tome na webu.
|
Ne piše (još) ništa na webu o tome, vidljivo je u službenom Cjeniku.
|
|
|
06.10.2020., 23:52
|
|
Vrlo ozbiljan forumaš
Registracija: Nov 2013.
|
Cjenik je objavljen danas, a navedene promocije nalaze se na str. 577 i 583.
|
|
|
14.10.2020., 18:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2012.
|
Ako se netko prebacio nedavno na tomato, nakon koliko vremena su vas kontaktirali za informacije, i nakon koliko ste dobili kartice poštom?
Danas sam preko neta napravila zahtijev za prijenos i tarifu.
Hvala
Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk
|
|
|
14.10.2020., 20:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2019.
|
Quote:
lucy85 kaže:
Ako se netko prebacio nedavno na tomato, nakon koliko vremena su vas kontaktirali za informacije, i nakon koliko ste dobili kartice poštom?
Danas sam preko neta napravila zahtijev za prijenos i tarifu.
Hvala
|
Pretplata?
Meni je trajalo cca tjedan dana, ako su bonovi ide i brže. Ali ovisi o datumu koji si označila u zahtjevu.
Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk
|
|
|
14.10.2020., 20:11
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
leky5197 kaže:
Pretplata?
Meni je trajalo cca tjedan dana, ako su bonovi ide i brže. Ali ovisi o datumu koji si označila u zahtjevu.
|
Današnji dan. Baš su zvali prije 10ak min , i poslali zahtjev dalje sa podacima. Bitno mi je da dobijem kartice do idućeg petka, jer idem na put 
|
|
|
14.10.2020., 20:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2019.
|
Quote:
lucy85 kaže:
Današnji dan. Baš su zvali prije 10ak min , i poslali zahtjev dalje sa podacima. Bitno mi je da dobijem kartice do idućeg petka, jer idem na put 
|
Do petka će sigurno stići, samo je pitanje kad će ti je aktivirati. Za to sam vas pitao. Dakle, kod podnošenja zahtjeva birate datum i okvirno vrijeme prebacivanja.
Ako ste odabrali tipa 22.10.2020., između 11 i 12 sati, broj će u to vrijeme biti na tomatu.
|
|
|
14.10.2020., 21:10
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
leky5197 kaže:
Do petka će sigurno stići, samo je pitanje kad će ti je aktivirati. Za to sam vas pitao. Dakle, kod podnošenja zahtjeva birate datum i okvirno vrijeme prebacivanja.
Ako ste odabrali tipa 22.10.2020., između 11 i 12 sati, broj će u to vrijeme biti na tomatu.
|
Hmmmm... nisam imala opciju biranja datuma i vremena prebacivanja. Samo je rečeno da će kartice doći za 10ak dana.
Samo sam odabrala tarifu koju hoću i dala br mob.
Kad su zvali tražili su adresu , mail, potvrdu broja.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:48.
|
|
|
|