Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Eurosong

Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling!

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 14.07.2024., 02:49   #1
🇪🇸 Španjolska 2025. (Melody - Esa Diva)

Prvi nastup: 1961.
Broj pobjeda: 2 (1968., 1969.)
Posljednji/a predstavnik/ca: Nebulossa
Pjesma: "Zorra"
Rezultat: 22. mjesto
Metoda odabira za 2025. godinu: Benidorm Festival 2025.

cas is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.07.2024., 17:50   #2
Džaba Španjolskoj Benidorm Fest kad zadnje dvije godine izaberu doslovno praktički najlošije što su imali u konkurenciji, a druge pjesme s natjecanja postanu veći hitovi. No, tko im kriv, ako žele lizat dno poretka onda neka nastave glasat za pjesme koje se slušaju samo u Španjolskoj i nigdje više, bodovi publike u zadnje dvije godine to jasno dokazuju.
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.07.2024., 17:51   #3
baba je ubila ove godine, definitivno zaslužila bolji plasman, nadam se da se ne vraćaju na lokalizirane glasolomijeaea.
Old 15.07.2024., 18:55   #4
Nadam se da će se Antonio Jose, predstavnik Španjolske na JESC 2005. prijaviti ove godine.
bobokesten is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.07.2024., 13:41   #5
Španjolci će već naći načina kako da sami sebi zagorčaju i krivo odaberu, nimalo ne sumnjam u to

Moj top 3 zadnjih pjesama:
1. SloMo
2. Eaea
3. Zorra
ezioA55 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.08.2024., 07:54   #6
Benidorm mi uvijek bude zanimljiv, s nekoliko dobrih pjesama (koje najčešće ne odaberu kao predstavnike ), a ESC rezultati govore da hitno nešto trebaju promijeniti.

Hmmm, ne vidim ovdje na temi, ali kao da sam negdje pročitala ili čula da će im na novom izdanju publika glasati preko neke aplikacije besplatno (mislim da je bilo riječi kako su im poruke bile preskupe).

Doć' će cica na kolica!
Amelie88 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.09.2024., 16:36   #7
Meni je bolja Zorra od Slomo...
CvetnaStaza is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.09.2024., 22:00   #8
Nakon ovogodisnjeg EPSKOG hita ocekivanja su mi na plafonu!!1!
Old 05.09.2024., 11:57   #9
istoo
CvetnaStaza is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.10.2024., 17:25   #10
Andaluzijski novinar iz Seville specijaliziran za Eurosong, Luis Mesa, sastavio je popis svih 26 izvođača koji su javno objavili, ili njemu osobno javili, da su poslali prijavu za sudjelovanjem na Benidorm Festu 2025
  • Maddi Alma
  • Arkaitz
  • Broken Peach
  • Juanmi Castillero
  • Estatutas de Sol
  • Eyla
  • Here Comes Lucy
  • Edu Izaña
  • Jorgejor
  • La Perra y el Cari
  • Locomía
  • James Maad
  • Maliko
  • Paula Mateo
  • Guillem Mayo
  • Alvaro Montes
  • Sandi Morales
  • Salva Ortega
  • Sandoval & Riesco
  • Kelly Roller
  • Sélpide
  • Chica Sobresalto
  • Hiro Swine
  • Tina X
  • Tú Peleas Como Una Vaca
  • Amanda Weslyn
Ovih 11 izvođača svrstao je u kategoriju možda temeljem objava na društvenim mrežama i nekih osobnih kontakata:
  • Bajocero X
  • Bombai
  • Irene Córcoles
  • Celia Dail
  • K!ngdom
  • Marilia Monzón
  • Polo Nandez
  • Ani Queen
  • Sabela Ramil
  • Coral Segovia
  • Walls
Također, saznao je koja 4 izvođača se sigurno neće pojaviti na natjecanju nagodinu:
  • Ana Mena
  • Ptazeta
  • Ruslana
  • Paul Thin
Detaljnije o svim izvođačima pročitajte na ovom linku.

Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.10.2024., 23:50   #11
Prijave za Benidorm Fest službeno su zatvorene, a sada je na četveročlanoj komisiji da odabere adekvatne pjesme za dva polufinala španjolskog nacionalnog izbora

Članovi žirija koji će birati španjolske pjesme su Pablo Cebrián, Beatriz Luengo, Rayden i Tony Sánchez-Ohlsson.
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.10.2024., 15:50   #12

Gotovo 1000 pjesama pristiglo je na natječaj za Benidorm Fest, što je za oko 170 pjesama više u odnosu na ovu godinu, čime je oboren rekord Oko 300 pjesama od spomenute brojke poslano je u zadnjih 24 sata koliko su trajale prijave
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.10.2024., 16:20   #13
Članica benda Megara, ovogodišnjih predstavnika San Marina, Kat, te ovogodišnja predstavnica Češke, Aiko, poslale su prijavu za Benidorm Fest 2025. Pjesma im se zove Mi amor (My Love).
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.10.2024., 16:36   #14
Quote:
Mia Fan kaže: Pogledaj post
Članica benda Megara, ovogodišnjih predstavnika San Marina, Kat, te ovogodišnja predstavnica Češke, Aiko, poslale su prijavu za Benidorm Fest 2025. Pjesma im se zove Mi amor (My Love).
Baš me zanima kakva je pjesma.

M-E-L-A-P-E-L-A, Que si tú no me quieres, Otra gentе me querrá
annalise is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.10.2024., 18:48   #15
Opa, Aiko to preko cure dogovorila suradnju. Moglo bi biti zanimljivo.

Doć' će cica na kolica!
Amelie88 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.10.2024., 16:45   #16
Na današnjoj press konferenciji Maria Eizaguirre, glavna odgovorna za RTVE-ov odjel komunikacija, izjavila je kako je među zaprimljenim pjesmama za Benidorm Fest 2025. puno više folk pjesama nego inače, kao i da prvi put otkako pamti ima više prijavljenih pjevačica u odnosu na pjevače. Brojne važnije objave vezane uz španjolski nacionalni izbor bit će poznate u tjednu Dječjeg Eurosonga, a jednu od njih smo i saznali - glasanje će, između ostalog, biti omogućeno i potpuno besplatno putem aplicasije, nešto nalik Melodifestivalenu! Volimo kad se prate trendovi
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.10.2024., 19:40   #17
Macarena Navarro najnovije je ime za koje smo saznali kako je poslalo prijavu za sudjelovanjem na Benidorm Festu nagodinu Žanr s kojim se nada da će upasti među polufinaliste je urbani plesni pop s malo flamenca i rumbe.
Quote:
Macarena Navarro kaže:
I am a candidate for Benidorm Fest🎙️✨ After months of hard work and nerves, I can tell you about this great leap in my musical career. I won't lie to you, things are not easy, but he who wants does more than he who can! This project wouldn't be possible if it weren't for the help of some great people, thank you so much 🙏🏻✨🎙️
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.10.2024., 18:57   #18
Quote:

Gotovo 1000 pjesama pristiglo je na natječaj za Benidorm Fest, što je za oko 170 pjesama više u odnosu na ovu godinu, čime je oboren rekord Oko 300 pjesama od spomenute brojke poslano je u zadnjih 24 sata koliko su trajale prijave
:O
CvetnaStaza is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.10.2024., 22:44   #19
Quote:
Na današnjoj press konferenciji Maria Eizaguirre, glavna odgovorna za RTVE-ov odjel komunikacija, izjavila je kako je među zaprimljenim pjesmama za Benidorm Fest 2025. puno više folk pjesama nego inače, kao i da prvi put otkako pamti ima više prijavljenih pjevačica u odnosu na pjevače. Brojne važnije objave vezane uz španjolski nacionalni izbor bit će poznate u tjednu Dječjeg Eurosonga, a jednu od njih smo i saznali - glasanje će, između ostalog, biti omogućeno i potpuno besplatno putem aplicasije, nešto nalik Melodifestivalenu! Volimo kad se prate trendovi
Ako je prijavljeno više pjevačica, onda očekujem i da odaberu veći broj njih za sami Benidorm Fest. Mislim da je ove godine bilo samo 6 pjevačica u polufinalima. Podržavam uvođenje aplikacije za glasanje
ezioA55 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.10.2024., 17:25   #20
RTVE je potvrdio da 16 izvođača sudionika Benidorm Festa saznajemo 07.11.
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:55.