Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome |
|
|
18.02.2023., 11:37
|
|
Moderator
Registracija: Sep 2016.
|
Velvet: El nuevo imperio (2025)
Velvet: El nuevo imperio je nova telenovela koja nam stiže na kanal Telemundo idući mjesec. Premijera je 19.05. u terminu od 21h.
Telenovela je rimejk španjolske serije Velvet iz 2014 godine.
Adaptaciju je radila Sandra Velasco ( El Conde: Amor y Honor, Buscando a Frida),a redatelji su Danny Gavidia, Miguel Varoni i Ricardo Schwarz.
U glavnim ulogama su Samantha Siqueiros, Yon González, Danilo Carrera i Carolina Miranda, a u ostalim ulogama su Chantal Andere, Humberto Zurita, Carlos Ponce, Aylin Mujica, Itati Cantoral, Sonya Smith, Osvaldo De Leon, Joshua Gutierrez, Luciano D'Alessandro, Jorge Aravena, Bernardo Flores, Daniela Navarro, Leonardo Daniel, Elizabeth Gutierrez i drugi.
Quote:
'Velvet, El Nuevo Imperio' es una adaptación moderna de Telemundo de la exitosa serie española "Velvet". La talentosa diseñadora Ana Velázquez (Samantha Siqueiros) llega a la empresa de modas Velvet y se enamora de Alberto Márquez (Yon González), heredero de la empresa, un amor marcado por las intrigas y la imposición de un matrimonio por conveniencia.
|
Fandom Wikia
|
20.11.2024., 18:24
|
|
Moderator
|
Sljedeća telenovela koja će se raditi na Telemundu će biti rimejk VELVET,ali će se radnja događati u sadašnjosti,a ne kako je u originalu.
Quote:
@Telemundo is thrilled to announce its acquisition of the adaptation rights to “Velvet,” the acclaimed Atresmedia’s Spanish drama that captivated audiences worldwide and became a global phenomenon.
Originally launched in 2014, “Velvet” delves into themes of love, ambition, and family dynamics, earning international acclaim and establishing itself as a timeless classic.
Telemundo Studios’ adaptation is set to premiere in 2025 and will be the next major production to take place at the state-of-the-art Telemundo Center facilities in Miami.
|
Protagonisti rimejka VELVET su Yon Gonzalez i Samantha Siqueiros.
A tu je i Danilo Carrera.
Quote:
Telemundo’s new version is a multi-episode telenovela format, set in present-day New York. It will be filmed at Telemundo Studios in Miami and on location in New York starting late February. Talks are underway with leading Latino fashion designers to have cameos in the series.
|
|
23.01.2025., 17:37
|
|
Boo!
Registracija: Oct 2012.
|
Quote:
Altairfan kaže:
Yon Gonzalez
|

|
|
|
23.01.2025., 17:56
|
|
soñando...
Registracija: Aug 2024.
|
Quote:
Altairfan kaže:
Protagonisti rimejka VELVET su Yon Gonzalez i Samantha Siqueiros.
A tu je i Danilo Carrera.
|
Aa to će se onda definitivno gledati zbog divote Yona  (ljubav od Gran Hotela i LCDC  ). Samo neka ne rašire kao OG, bile su dovoljne 2. sezone (3. i 4. prerastegnute s Cristininim ludilom  )
|
23.01.2025., 18:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2020.
|
Jon u Telemundu 
Vredeće gledati samo zbog njega. Samanta ne znam ko je. Valjda je dobra.
Originalni Velvet nisam gledao.
|
|
|
23.01.2025., 18:52
|
|
soñando...
|
Quote:
Balkanski paša kaže:
Jon u Telemundu 
Vredeće gledati samo zbog njega. Samanta ne znam ko je. Valjda je dobra.
Originalni Velvet nisam gledao.
|
Pa dobra je serija (o modi je dosta radnja, tj. o modnoj kući u 50-tim i 60-tim u Madridu), radili su je isti ljudi koji su producirali Gran Hotel i još neke, pa mi je baš zato i neobično što Yon glumi  .. zanimljivo kako Španjolci idu k Latinosima (prvo Sanchez pa sad Yon), doduše u nekim španjolskim serijama i filmovima jako često glume isti glumci  (kao da isto nemaju dovoljno ljudi)
Meni je osobno više sjeo Gran Hotel i ona mi je među najboljim španjolskim serijama (ni nju nisam navela u top serije sad mi je masu krivo  ), ali period radnje Velveta ti je vibe tvoje omiljene PNP 2017 i ja bi joj dala nekih 8,5/10 (prve dvije sezone 9/10)
Glume neki isti glumci i iz Gran Hotela i glavni glumac je pokojni dečko od Tokyo u LCDP
|
23.01.2025., 21:07
|
|
Moderator
|
Oni koji su gledali Senoru Aceru i to 5 sezonu: Samantha je ona glumica koja je u toj sezoni zamijenila Oku Giner u ulozi Rosario, suprugu od Salvadora.
|
23.01.2025., 21:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2020.
|
Quote:
Lily Bloom kaže:
Pa dobra je serija (o modi je dosta radnja, tj. o modnoj kući u 50-tim i 60-tim u Madridu), radili su je isti ljudi koji su producirali Gran Hotel i još neke, pa mi je baš zato i neobično što Yon glumi  .. zanimljivo kako Španjolci idu k Latinosima (prvo Sanchez pa sad Yon), doduše u nekim španjolskim serijama i filmovima jako često glume isti glumci  (kao da isto nemaju dovoljno ljudi)
Meni je osobno više sjeo Gran Hotel i ona mi je među najboljim španjolskim serijama (ni nju nisam navela u top serije sad mi je masu krivo  ), ali period radnje Velveta ti je vibe tvoje omiljene PNP 2017 i ja bi joj dala nekih 8,5/10 (prve dvije sezone 9/10)
Glume neki isti glumci i iz Gran Hotela i glavni glumac je pokojni dečko od Tokyo u LCDP
|
Ima li lezbejki
Ja Jona znam prvenstveno po seriji El Internado (sve preporuke ako nisi gledala. Meni najbolja španjolska serija) i tu me je oduvao za sva vremena. 
|
|
|
23.01.2025., 22:39
|
|
soñando...
|
Quote:
Balkanski paša kaže:
Ima li lezbejki
Ja Jona znam prvenstveno po seriji El Internado (sve preporuke ako nisi gledala. Meni najbolja španjolska serija) i tu me je oduvao za sva vremena. 
|
Ee ne sjećam se da je bilo  (gledala sam prije nekih 7/8 godina haha)…
Wow definitivno ću baciti oko posto Yona naprosto obožavam (prvi španjolski crush, bio i ostao uz Alvara Rica  )
|
22.02.2025., 09:36
|
|
Moderator
|
Sonya Smith će biti dio telenovele Velvet: El Nuevo Imperio
Snimanja počinju za 2 dana.
Sandra Velasco je bila scenarist za El Conde i Buscando a Frida.

|
22.02.2025., 14:26
|
|
soñando...
|
Ok elenco za Velvet mi se jako sviđa 
Sonya bi mogla biti ili Yonova mama ili ona glavna šefica za šilice, Blanca
Jel ovo izlazi na ljeto ili tek na jesen?
|
23.02.2025., 14:32
|
|
Moderator
|
Velvet: El Nuevo Imperio
Potvrđeni:
- Yon Gonzalez
- Samantha Siqueiros
- Danilo Carrera
- Sonya Smith
- Chantal Andere
- Osvaldo de Leon
Sutra bi čak mogli dobiti i punu listu,jer kreću snimanja.
|
23.02.2025., 14:44
|
|
Boo!
|
Opet Carrera 
|
|
|
23.02.2025., 16:48
|
|
soñando...
|
Telemundove telenovele
Quote:
Altairfan kaže:
Velvet: El Nuevo Imperio
Potvrđeni:
- Yon Gonzalez
- Samantha Siqueiros
- Danilo Carrera
- Sonya Smith
- Chantal Andere
- Osvaldo de Leon
Sutra bi čak mogli dobiti i punu listu,jer kreću snimanja.
|
Carrera je ili Carlos (taman uloga za njega) ili bi mogao biti Mateo, što ne priželjkujem jer je Mateo jedan jedini
Inače Samantha odlicna za ulogu prote barem fizički jer jako slici na Anu iz originala  ; pa ček ona je glumila onu žensku od Berlina iz spin offa LCDP (tamo je bila super  )
Chantal mi nije za dobrice, a Velvet osim Cristine, njenog brata, Carlosa i onog ulagača nije imao neke negativce
Čekam da vidim tko će glumiti Claru i Patriciu
Ovdje se molim za Clateo jer su oni nosili seriju vise od glavnog para

|
23.02.2025., 19:08
|
|
Veni, vidi, vici
Registracija: May 2021.
|
Smorya 
|
|
|
24.02.2025., 17:51
|
|
Moderator
|
Carolina Miranda će biti dio elenca i glavna negativka.  Ovo je fakat bomba s obzirom da je jako tražena.
Humberto Zurita 
Itati Cantoral 
Carlos Ponce 
Jorge Aravena
Kakav elenco bog te mazo!
Cijeli press release od Telemunda https://nbcuniversalnewsgroup.com/te...premiere-soon/
Elenco:
Samantha Siqueiros
Yon González
Danilo Carrera
Carolina Miranda
Chantal Andere
Sonya Smith
Humberto Zurita
Itati Cantoral
Leonardo Daniel
Carlos Ponce
Aylin Mujica
Luciano D'Alessandro
Josh Gútierrez
Osvaldo de León
Jeimy Osorio
Jorge Aravena
Daniella Navarro
Bernardo Flores
Candela Márquez
Sahit Sosa
Sofía Aragón
Gaby Borgez
Camila Núñez

|
24.02.2025., 17:52
|
|
Boo!
|
|
|
|
24.02.2025., 18:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2021.
|
Woow,Itatí Cantoral i Carlos Ponce opet zajedno glume u telenoveli nakon što su 2001.godine glumili zajedno u Sin pecado concebido gdje je Itatí bila negativka,a Carlos protagonist  
|
|
|
24.02.2025., 18:30
|
|
soñando...
|
Telemundove telenovele
Quote:
Altairfan kaže:
Carolina Miranda će biti dio elenca i glavna negativka.  Ovo je fakat bomba s obzirom da je jako tražena.
Humberto Zurita 
Itati Cantoral 
Carlos Ponce 
Jorge Aravena
Kakav elenco bog te mazo!
Cijeli press release od Telemunda https://nbcuniversalnewsgroup.com/te...premiere-soon/
|
Elenco:
Samantha Siqueiros -odlicna za Anu
Yon González- odličan za Albertu
Danilo Carrera-mogao bi biti Mateo ili Carlos, nadam se Carlosu
Carolina Miranda- odlicna za Cristinu  (nadam se da tu neće uništiti njen lik kao u originalu)
Chantal Andere-mama od Alberta/Yona ili doña Blanca vise bi voljela da je mama od Alberta, a vjv će biti Blanca
Sonya Smith- odlicna bi bila za Blancu, a garant će biti mama od Alberta
Aylin Mujica-vjv onaj smor od Barbare posto ova nikad ne glumi dobrice
Ovi ostali nez, posto originalni Velvet ima 4 sezone i samim time puno likova..
Uz protagoniste me najviše zanimaju Mateo, Clara i Patricia
Ovo jedva čekam i pohvale onom tko ih je castao  (o d l i c n o  )
|
24.02.2025., 18:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2014.
|
Iskreno, kad je tek izašla vijest da će Telemundo rimejkat Velvet zvučalo mi je kao nešto najrandom na svijetu (kao od svih priča Velvet, totalno žnj) ali okupljaju brutalan elenco 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:15.
|
|
|
|