Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Glazba > Zabavna glazba

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 27.09.2007., 23:59   #1
Sugababes

Ovako.. pop je pljuga i pojavom ADSLa sami biramo što ćemo slušati i koje ćemo videospotove gledati. No one su mi ostale drage još od vremena kada su početkom stoljeća harale klubovima u nas.. istina da su već sugababes vol.3 što se promjena članica tiće.. no nisu one toliko loše! Bar ne za pop (dok vidiš britney, beyonce, pcd, atomic kitten.. i sl. Ti je jasno kakvo im je konkurencija). Premda me nisu posebno impresionirale otkad imaju novu članicu amelle (osim izgledom, jer sada izgledaju bolje), novi singl 'about you now' je/bude očito poharao britaniju.

Peti (!!!) album 'Change' izlazi za tjedan i po, a još nije procurio na net.. singl im je no.1 što se downloada tiće. Očito da će nakon 7 godina na sceni ostat još neko vrijeme..

Naj stvar... hm... vjerojatno cover 'Freak Like Me'..

Odgovori s citatom
Old 28.09.2007., 00:15   #2
i paućka da opravdano prosere ovo za promjenu ljepote
mutya
sugababes
ugly push the button round round

jel dosta?
bue is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.09.2007., 10:57   #3
hm, da...

Priča se da je nova članica Amelle već dobila nogu radi neprofesionalnosti iskazane na snimanju zadnjeg albuma. Bit će da nije dovoljno ozbiljno shvatila svoju zadaću, kao ni odgovornost koju je preuzela na sebe zamijenivši nezamjenjivu Mutyu. U svakom slučaju, mjesto treće pjevaćice Sugababes je otvoreno!

Inaće, Sugababes su vrhunski osmišljen i proveden pop projekt, tako da svu beskompromisnost i perfekciju vezanu uz njihovu produkciju, nastupe i čitav image možemo zahvaliti prvoklasnom marketingu.

A što se tiće Sugababes 1.0, 2.0, 3.0... Mutya Buena ima takav mainstream pop album da ništa od dosadašnjih sugababes nije ni blizu po kvaliteti...
Old 28.09.2007., 11:56   #4
Svi singlovi od Sugababes su zbilja odlične pop pjesmice dok nisam budala odlučio si nabaviti čak cijeli album... i to mislim onaj prvi i tada sam se više-manje razočarao jer se ostatak pjesama svodio na bezlični komercijalni LOŠI pop bez trunke originalnosti. Toliko o Sugababes!
Old 28.09.2007., 12:14   #5
nemaš pojma
Old 28.09.2007., 15:25   #6
sugababe rokaju i to svatko zna, ostalima boom head shot.
Old 28.09.2007., 16:54   #7
Quote:
ja_a kaže: Pogledaj post
Svi singlovi od Sugababes su zbilja odlične pop pjesmice dok nisam budala odlučio si nabaviti čak cijeli album... i to mislim onaj prvi i tada sam se više-manje razočarao jer se ostatak pjesama svodio na bezlični komercijalni LOŠI pop bez trunke originalnosti. Toliko o Sugababes!
...i zato je jedini njihov album vrijedan kupnje "Overloaded" - ionako su singlovi bili najbolji dio tih albuma.
Vepar is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.09.2007., 17:04   #8
Quote:
Vepar kaže: Pogledaj post
...i zato je jedini njihov album vrijedan kupnje "Overloaded" - ionako su singlovi bili najbolji dio tih albuma.

Pa to ja i govorim. Singlovi su im zbilja odlični i to SVI koje sam vidio/čuo bez obzira na album, no taj jedan album koji sam imao i pjesme na njemu osim singlova su puno slabije.
Old 29.09.2007., 16:43   #9
rijetka pop grupa koju mogu podnijet,i s vremena na vrijeme poslushat..
dmode is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.09.2007., 19:06   #10
dajte mi recite kak se zove njihov singl,spot za taj singl je onak crtan kaj 3 zanske kaj brane svjet od necega?

Zadnje uređivanje Ponor : 30.09.2007. at 19:44.
dave mira is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.09.2007., 21:14   #11
Quote:
dave mira kaže: Pogledaj post
dajte mi recite kak se zove njihov singl,spot za taj singl je onak crtan kaj 3 zanske kaj brane svjet od necega?

u stilu powerpuff girls? to je 'angels with dirty faces'

nego, pa albumi im nisu sjajni ali zbilja na svakom albumu imaju neku stvar koja bi jako dobro prošla kao singl.. 'ace reject' sa zadnjeg je
'maya' i 'situation's heavy' sa three..
'one touch' sa 'one touch'

a amelle ne odlazi, to su potvrdile na službenoj kako su samo glasine..

a i da ode, opet bi nastavile kao da ništa nije ni bilo jer očito su dobar 'projekt'

Zadnje uređivanje Ponor : 30.09.2007. at 19:44.

Odgovori s citatom
Old 30.09.2007., 18:38   #12
hvala
dave mira is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.09.2007., 19:41   #13
a Mutya Buena je iz Sugababesica?!?! pa da jebote, sad vidim zašt mi je bila poznata! ona je, naravno, bila najblja članica. a kaj su se pokefale?

(paučko ima novi avatarček )
x-type is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.09.2007., 20:17   #14
Pa bila je trudna prije odlaska iz grupe, možda je izletila jer nije mogla izvoditi super-komplicirane koreografije po kojima su Sugababes poznate
Vepar is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.10.2007., 07:57   #15
Siobhan Donaghy je ipak bila najbolja.
zLimenko is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.10.2007., 15:25   #16
sad ću ja stavit jednu sliku od pristojnih 800ak pixela ne bi li forun vratio svoju formu, barem približno...

sliku posvećujem najnovijem broju 1 britanske top liste singlova
Old 01.10.2007., 20:13   #17
yeeeah. imaju no.1 zahvaljujući samo downloadu

evo link za preview albuma

http://www.7digital.com/widget/artis...ababes/change/

Odgovori s citatom
Old 10.11.2007., 11:26   #18
najbolja je button

http://www.zetbit.com/ssig-48484.jpg
wow_playeros is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.11.2007., 11:59   #19
oh, sugababes
Old 08.12.2007., 19:59   #20
imaju odličan (ajd solidan) novi videospot, pjesma je onako... osrednja, te je u utrci za britanski Božićni no.1

a imale su sjajan live nastup u engleskom 'Plesu sa zvijezdama' ('Strictly Come Dancing'), koji je začinjen dobrim plesom profića.

koga zanima, neka potraži na youtube.

Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:00.