Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Glazba > Zabavna glazba

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 04.12.2002., 14:17   #1
Marko Perković Thompson

Evo topic gdje mozete hvaliti/kuditi/pljuvati/dizati u nebesa/bilo sto, naseg najpopularnijeg pjevaca.
Sve osim osobnih uvreda na bilo kojoj bazi je dozvoljeno.
Bilo koji drugi topic o doticnom bit ce odmah brisan da sprijecimo bespotrebno spamanje foruma.
Mikilegendo!care! is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.12.2002., 16:41   #2
Thompson je osoba koja je u pravo vrijeme bila na pravom mjestu. Bila je vec rasprava o njemu na "dijaspori" na starom forumu. Ja sam do tada poslusao samp cavoglave pa sam si skinuo ostale pjesme i preslusao sve to. Textovi su vise manje desno orijentirani tako da ga ljevica ne moze smisliti. Dalje koliko sam procitao po netu slusa se on u CRO i jedan je od vodecih po broju posjetilaca na koncertima. Dalje pjesme su tako napravljene da mogi biti svrsishodne na vise nacina. Pri pecenju rakije, svadbama ali sjecam se vremena kad su svi pjevusili cavoglave. Glas mu je nikakav. Pokusaj da lici na Bebeka ali ispadne samo kopija kao Islamovic ili nedajboze Tifa.
Mislim da sve sva ova prasina oko Thomposna podize zato sto se usudjuje unijeti politiku u svoje pjesme sto slusaoce dijeli na dva tabora.
Bojim se da ova muzika ne pase direktno mom uhu ali kao sto vec rekoh na dijaspori ako je neki tulum i ako se popije koja piva , nece mi smetati. Doduse kad popijem koje pivo pocnem slusati i onog debelog masnog Balasevica.
Eh da za kraj nekoliko Thompsonovih stihova a vi dame i gospode pocnite sa svadjom:

"Ne pitaj me nista bilo je pa proslo
Dabogda se ne ponovilo
Ja sam imo srece pa sam kuci doso
a puno ih se nije vratilo

Reci brate moj
jesmo li prokleti
pa se tako brzo
sve zaboravi"
el_mariachi is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.12.2002., 19:37   #3
Dobar mi je taj Thompson!

Covjek ima srca i pjeva ono sto osjeca!
Voli svoju domovinu, a rodoljublje mu nije strani pojam pa ga se i ne stidi kao neki... ///!
kad bi bilo barem malo vise takvih pojava na nasojglazbeno-estradnoj sceni!!

Jos jednom, bravo Thompsone!
sinopsis is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.12.2002., 20:26   #4
trebao bi mu netko reci da je trenutno 2002, a jos malo pa ce i 2003....posto je covjek jos uvijek u 1991...

pa tako...kao sto se "Mlada Partizanka" pjevala jos krajem osamdestih, tako ce 'Rvati pjevati Thompsona jos dugo dugo....

U subotu je Thompson u Puli...to znaci da cu napkon subotom izaci van i vidjati Pulezane po kafanama....
Old 04.12.2002., 20:36   #5
thompa je u rijeci 9.12. karte su vec prodane, 7000 ljudi i guess...
tko voli nek izvoli

Odgovori s citatom
Old 04.12.2002., 22:14   #6
Evo mog mišljenja: balkanac na kub, teška zaostala primitivna seljoberčina. Ubili ga njegovi kalašnjikovi i sl. sranja.
Al nije on kriv, kriva je rulja koja misli da je on neki heroj, a tip na njima zarađuje masne pare i pravi se da je velki Hrvat. Velki Hrvat, pogle mu ime:THompson- čist hrvatski, kaj ne? I sve ono sranje da bu u Australiju, pa čitam one izjave njegovih obožavatelja: "Ne idi legendo", "Hrvatski care"...ma fuuuuuj.

Open your mind
freedom's a state
GothicA is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.12.2002., 23:10   #7
whos thompson?

Odgovori s citatom
Old 05.12.2002., 00:00   #8
tmsn? niko kog znam.
zenio ga ne bi.
a ni onog drugog.
bla
nixon is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.12.2002., 00:24   #9
Jao pa ne valjda opet o njemu, kaj nije već sve rečeno .

Mislim, taj čovjek je zbilja talent, svoje 'rvatstvo je fino ukeširao (čovjek bu fino za novogodišnji nastup pospremio 50000 eura, prava sitnica, morti to podijeli 'rvatskoj sirotinji , not bloody likely), glas mu podsjeća na napore pri jednoj fiziološkoj radnji, a mase luduju. Svaka čast!
Old 05.12.2002., 01:09   #10
Quote:
Originally posted by FannyB
glas mu podsjeća na napore pri jednoj fiziološkoj radnji, a mase luduju. Svaka čast!

Misliš li i ti na sranje? Ja mislim da tip ima tvrdo sranje, za meko bi krešto ko Cradle Of Filth.

Open your mind
freedom's a state
GothicA is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.12.2002., 10:20   #11
Quote:
Originally posted by FannyB
Jao pa ne valjda opet o njemu, kaj nije već sve rečeno .

Mislim, taj čovjek je zbilja talent, svoje 'rvatstvo je fino ukeširao (čovjek bu fino za novogodišnji nastup pospremio 50000 eura, prava sitnica, morti to podijeli 'rvatskoj sirotinji , not bloody likely), glas mu podsjeća na napore pri jednoj fiziološkoj radnji, a mase luduju. Svaka čast!
Dobro receno ... on je svoj patriotizam ukesirao ... a ostali ...
Old 05.12.2002., 15:12   #12
Kao i svi desnicarski vodje/idoli, tip je spretno (s minimumom sposobnosti, u ovom slucaju muzicko-glasovnih) unovcio tzv. nacionalne osjecaje. Dok on broji cash, sirotinja se baca u trans na njegove balkanske melodije (brije da je Hrvat, a vidi mu pjesme ~ cista cirilica) i trosi tesko stecen novac na njegove CDove i koncerte... Neka im je, nek' si ga vode doma!
Princeza is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.12.2002., 00:06   #13
MODERNA GENETIKA by thoMPson
`ko je kriv? - geni geni kameni
"zašto si se namjerila na meeee
nađi drugo za plakanje rameeee"
ajmo sad varijacije i da bude pjesma za par dana, onako momačka, prava
bovangene is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.12.2002., 22:50   #14
Quote:
Originally posted by bovangene
MODERNA GENETIKA by thoMPson
`ko je kriv? - geni geni kameni
"zašto si se namjerila na meeee
nađi drugo za plakanje rameeee"
ajmo sad varijacije i da bude pjesma za par dana, onako momačka, prava
Jadna mi je glava jer u njoj litro rakije mi spava,
Od kad si se zaljubila u me
Zavirio sam u suknju kod kume,
Fali mi krvi pa sad pjesme skladam,
Nema više rata sada ispod šanka padam!
Lomim zube i u Boga vjerujem,
Jebat ću Vam mater svima a prvo Srbima i psima,
A Vi Hrvati Pička li Vam materina
Jer ste jutros misu prespavali,
Jer niste popu u gaćice pare davali!!!
Oj Ustaše kad ćemo do Drine da pojedemo malo svinje???
Da pojedemo malo svinje pa stanemo na kraj domovine!!!!!!

BOG I HRVATI!!!!
Evo svakom ljubitelju prave poezije a ujedno i Thompsona nešto vruće ispod čekića direktno sa njegovog stola!Neprekinuto

PS Al da je naguzimo najprije...nije grijeh ako se pojede poslje, a biće i pop s nama!
iwill is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.12.2002., 23:07   #15
Da pojedemo malo svinje pa stanemo na kraj domovine!!!!!!

Da taj mi je stih falio!!

PS Pope jesi blagoslovio to prase?????
iwill is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.12.2002., 01:20   #16
Jebe vas Thompa?

Neka, neka
Vuco is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.12.2002., 06:24   #17
malo drukciji post o Thompsonu

HAJ - HO ljudi..nije me bilo dosta dugo vremena,i sad dodjem,i naravno...svaka druga tema je o Thompsonu,a cak i ako tema nema veze s njim,opet ga vjesti ljudi svugdje ubace.
Pa eto ja osobno mislim da je Thompson i njegova glazba DNO DNA ,ali da prokomentiram njegove fanove--->...inace postujem vecinu glazbenih zanrova,ali ovo je previse.Vecina ljudi na tom koncertu su dvije skupine----1.Ultra desnicari koji "mrze srbe,cigane i sta sve ne"..
2.ljudi koji na Thompsonovim koncertima placu od emocija za svoju zemlju,a doma slusaju CECU i slicne hibride.
evo nakon ovog detaljnog psiholoskog profila(joj sutra kad dodjem bit ce citiranih dijelova i popljuvanih recenica,jedva cekam)
Evo ovo je bilo tek tako da malo vidim koga ima na ovom forumu.hehe.
gle gle Mikilegendocarekupinamcigareyork je postao moderator.....ee Miki svaka cast...
np.DEVIN TOWNSEND
Nimoy is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.12.2002., 15:44   #18
Re: malo drukciji post o Thompsonu

Quote:
Originally posted by L.NimoyInvadesMetal~
2.ljudi koji na Thompsonovim koncertima placu od emocija za svoju zemlju,a doma slusaju CECU i slicne hibride.
Ja mislim da i Thompson himself doma slusa Cecu. Otkud mu inace inspiracija?!?
Princeza is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.12.2002., 16:17   #19
Re: Re: malo drukciji post o Thompsonu

Quote:
Originally posted by Princeza
Inspiracija? Za što?

Hajde nabroji mi Thompsonove pjesme koje bi mogle biti rezultat Cecine inspiracije ili koje sliče na Cecine "pjesme".
Vuco is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.12.2002., 16:26   #20
Re: Re: malo drukciji post o Thompsonu

Quote:
Originally posted by Princeza

Open your mind
freedom's a state
GothicA is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:45.