|
|
04.02.2005., 19:40
|
#1
|
plavuša
Registracija: May 2003.
Lokacija: Zagreb
Postova: 1,686
|
Kokice
...sjecam se da sam davnih dana bila na glasu ko najbolja kokicarka, a danas sam grozna..zar sam ispucala sve svoje sretne kokice il kaj?
..ne sjecam se ove teme pa hajdemo svi zajedno napraviti recept za kokice..ofkors mislim na one u kucnoj radinosti..dakle zdjela, ulje i kuruza.. 
|
|
|
04.02.2005., 20:07
|
#2
|
_________
Registracija: Nov 2002.
Lokacija: Northern California
Postova: 7,831
|
Muz mi ne da da upropastim dobre rajngle. :buhu: Sad moram kupit neku ogromnu staru rajnglu ili dozivotno jest one iz mikrovalen (koje su btw sve s putrom ili jos gorim dodacima, sto ja ne volim.)
|
|
|
04.02.2005., 20:09
|
#3
|
dvadesetpetznakova
Registracija: Nov 2002.
Postova: 17,715
|
recept za kokice?
zar i to postoji
moje omiljene su przhene na maslinovom ulju, lagano lagano osoljene.
|
|
|
04.02.2005., 20:09
|
#4
|
maca papucarka
Registracija: Nov 2002.
Lokacija: Canada
Postova: 6,837
|
Quote:
Shtefitza kaže:
Muz mi ne da da upropastim dobre rajngle. :buhu: Sad moram kupit neku ogromnu staru rajnglu ili dozivotno jest one iz mikrovalen (koje su btw sve s putrom ili jos gorim dodacima, sto ja ne volim.)
|
nisu sve
imash i bez dodataka
puter dodje u zasebnoj vrechici
ne morash ga staviti ako necesh
__________________
da teta Cats ;-)
|
|
|
04.02.2005., 20:23
|
#5
|
plavuša
Registracija: May 2003.
Lokacija: Zagreb
Postova: 1,686
|
Quote:
magic kaže:
recept za kokice?
zar i to postoji 
moje omiljene su przhene na maslinovom ulju, lagano lagano osoljene.
|
..ofkors da postoji..evo napisala si jedan.. 
|
|
|
04.02.2005., 21:34
|
#6
|
perpendicular parenthesis
Registracija: Mar 2004.
Postova: 272
|
ja svoje radim u starom woku na par kapi ulja, jako posoljene  i onda na kraju jedem neispucanu kuruzu i lizem sol s prstiju

__________________
[color=dark red]Karmageddon: It's, like, when everybody is sending off all those really bad vibes, right? And then, like, the earth explodes and it's, like, a serious bummer.[/color]
Borger King: Have it our way, your way is irrelevant.
|
|
|
04.02.2005., 21:37
|
#7
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2004.
Postova: 34
|
ja mogu speci dobre kokice i u đezvici
male tajne velikih kuhara 
|
|
|
04.02.2005., 21:44
|
#8
|
dvadesetpetznakova
Registracija: Nov 2002.
Postova: 17,715
|
Quote:
razmazoti kaže:
ja svoje radim u starom woku
|
i ja 
|
|
|
04.02.2005., 22:11
|
#9
|
Prêt-à-Porter prostitute
Registracija: Nov 2002.
Lokacija: NewYork London Milan Paris
Postova: 4,830
|
Kokice su jedino jelo koje ne volim.
i nikad ne jedem
muzu kupujem neke s sirom za mikrovalnu.
|
|
|
04.02.2005., 22:19
|
#10
|
dvadesetpetznakova
Registracija: Nov 2002.
Postova: 17,715
|
kod nas su, uz suho voce i sjemenke, to jedine 'dopushtene' grickalice
tjeshimo se da je to ipak kukuruz. sigurno bolje od drugih zanimacija.
|
|
|
04.02.2005., 22:27
|
#11
|
Gambler
Registracija: Apr 2003.
Lokacija: Living on the edge of the night
Postova: 4,102
|
ja imam odnedavno onaj "kokičar" i najbolji dio je to što je super trupper fora kad on izbacuje van te kokice, ma sve radi sam  
kokice starog kova su bile odlične. ali moram priznati da ovima ništa ne fali.
maslac rastopim i prelijem preko ali prije toga solim. dobro protresem i voila 
__________________
C'mon babe why don't we paint the town? And all that jazz...
|
|
|
04.02.2005., 22:35
|
#12
|
_______
Registracija: Dec 2002.
Postova: 1,141
|
I mi imamo taj "kokičar". Kupili ga u Ipercoopu za nekih 100 kn i odličan je. Pogotovo kad kokice krenut skakat van po cijeloj kuhinji, a ja ih lovim s zdjelom 
|
|
|
04.02.2005., 22:38
|
#13
|
Gambler
Registracija: Apr 2003.
Lokacija: Living on the edge of the night
Postova: 4,102
|
__________________
C'mon babe why don't we paint the town? And all that jazz...
|
|
|
04.02.2005., 22:46
|
#14
|
-x-
Registracija: Oct 2003.
Postova: 5,230
|
imali kokicar dok nije riknuo 
ja ih vise ne znam u loncu napravit od kad kupujemo ove za mikrovalnu 
ali volim ih jakoooo slane i to je to 
ako ih radim u loncu (tj frendica) onda je to na ulju, probale jednom na putru pa nam zagorile (vjerovatno zato jer sam ja bila zasluzna za tresanja i nadgledanje hmmm)
|
|
|
04.02.2005., 23:27
|
#15
|
otišo po cigare i nesto
Registracija: Dec 2004.
Lokacija: n/a
Postova: 4,785
|
__________________
n/a
|
|
|
05.02.2005., 05:50
|
#16
|
_________
Registracija: Nov 2002.
Lokacija: Northern California
Postova: 7,831
|
Quote:
margarita kaže:
imash i bez dodataka
puter dodje u zasebnoj vrechici
ne morash ga staviti ako necesh
|
Ha? Koje su to? Reci molim te, ime marke!
Ja obicno naidjem na neke s putrom ili margarinom ili nekim drugim "prirodnim" smicalicama, da o onim zasecerenim niti ne govorim...
|
|
|
05.02.2005., 17:47
|
#17
|
carousel
Registracija: Jan 2003.
Lokacija: krevet
Postova: 12,613
|
ulje&sol samo, jednom mi je prodavac na placu rekao da on stavi i vegete na njih i da mu je to super i da samo tako jede... probala kad sam dosla doma... i nije mi bilo nesto... mozda se treba naviknuti na okus 
__________________
I don't want to set the world on fire
I just want to start a flame in your heart
|
|
|
07.02.2005., 11:17
|
#18
|
Eugenic war victim
Registracija: Jan 2004.
Lokacija: Regula I
Postova: 1,409
|
najbolje su mi s maslinovim uljem. Ili kikiriki maslacem. Stavim u stari lonac, poklopim, preko lonca krpa presavijena po dužini, koja ujedno služa i da fiksira poklopac i kao izolator na drškama, da se lonac može protresti svakih par sekundi. Kad više ne pucaju, gotove su.
__________________
Optimist says this is the best of worlds. Pessimist believes him.
|
|
|
07.02.2005., 11:43
|
#19
|
Charlie dont surf!
Registracija: Dec 2002.
Postova: 2,429
|
Kokice za mikrovalnu...
Quote:
Muz mi ne da da upropastim dobre rajngle.
|
 Kaj ih pečeš bacačem plamena???
Meni kokice nikada ne zagore. NIKADA. I popucaju skoro sve- ostane ih možda desetak.
Poanta je u tome da kada počnu pucati, uzmeš zdjelu i lagano treseš, sve dok ih čuješ da pucaju.
|
|
|
07.02.2005., 12:53
|
#20
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2003.
Postova: 514
|
a ja prvo fuuul zagrijem ulje.
pa stavim kuruzu.
poklopim.
smanjim plin na srednje, protresem tu i tamo.
zagorim ih namjerno jer takve naj volim.
al sve ispucaju (iako, masu ovisi i o kukuruzu, meni mama prošverca svako tolko vrečicu od njene "bake" sa pazara jerbo ja odi ne znam nikog, a kokičar nije stvar sa kojim tek tako ideš experimentirat)
sol more i ne mora, al radi mira u kući stavim.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:30.
|
|
|
|