Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Putovanja > Hrvatska i turizam

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 02.03.2017., 00:19   #1
[Iznajmljivači] Gdje se oglašavati (IV. dio)[PROČITATI 1. POST]

Linkove na prethodne teme možete naći ovdje:

I. dio

II. dio

III. dio

Molim forumaše da obavezno čitaju ovu temu od samog početka, kako ne bi došlo do ponavljanja pitanja uslijed čega dolazi do prevelikog zasićenja i preopterećenja teme.

P.S. Puno korisnih informacija se može naći i u prethodnim temama o oglašavanju smještaja, prelistajte ih.

Svaki pokušaj reklame je ZABRANJEN.
Old 02.03.2017., 09:15   #2
Može li jedan mali prijedlog:

ima li ikakve šanse da na prvoj stranici bude nekakvi mali REZIME svih mjesta gdje se može oglašavati sa nekim kratkim opisom, npr:

1. AIRBNB - uzimaju 3% provizije, ne mora biti instant booking, plaćanje paypal ili IBAN nakon dolaska gostiju .....
2.
3.
4.
5.
..
..

NAIME, ova tema ima koliko? par tisuća stranica, U PRVI DIO SE NE MOŽE UOPĆE UĆI, (po ovom linku gore) a i tko bi čitao sve to.....A TRAŽILICA NE RADI

Zar ne bi bilo lakše ovako nešto staviti na prvu stranicu, nego da se tema zatrpava stalno istim pitanjima.
Mislim, sami naziv teme je "gdje na internetu oglašavati privatan smještaj"...pa nakon par tisuća stranica mogao bi se i napravit neki rezime.

Dajte imajte malo milosti za nas relativno nove iznajmljivače
mandolina2013 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.03.2017., 09:20   #3
Pitanje za iznajmljivače sa područja Splita:

imate li ikakvih pozitivnih iskustava, rezervacija od Adriatic.hr?

Jučer sam bila na jednom predavanju vezano za channel manager - MY RENT nije loša stvar za one koji imaju više apartmana i oglašeni su na puno mjesta.
Mjesečno je oko 80 kn.
mandolina2013 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.03.2017., 10:23   #4
B.com je najvećim dijelom uveo plaćanje u ime objekta za nove iznajmljivače (naravno, time privlače objekte), te za samo jedan manji dio starih iznajmljivača; ali s tom su praksom isto tako i postepeno prestajali jer im nije u interesu. Ovako više nisu konkurentni drugih portalima (bez obzira što ipak drže veliki postotak tržišta).
Old 02.03.2017., 13:22   #5
šta znači plaćanje u ime objekta?
mandolina2013 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.03.2017., 13:46   #6
Pitanje za iznajmljivace sa Kvarnera...

Koje stranice su vam se pokazale najbolje za nase podrucje?

Nas spasavaju stari gosti,novih za sad 0.
Airbnb,koji nam je zadnjih par godina super popunjavao, krcat sa novim apartmanima. 2-3 nazovimo ih agencije su isle valjda od kuce do kuce i tako redom slikivale i stavljale apartmane na stranicu. Svako druga kuca je tamo tako da ove godine 0 bodova od njih,cak su i pregledi 0,2,3,0,0,0....

Poslano sa mog SM-T535 koristeći Tapatalk
Under the motteld shell of the old tortoise beats the heart of a young dancer. She dreams of twirlin on the table-tops,turning cartwheels,kickin up her heels at the Carnival Ball. "Oh,who will kiss my cold and wrinkled lips,and set my dreaming spirit free?"
bambi05 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.03.2017., 19:16   #7
Quote:
mandolina2013 kaže: Pogledaj post
Može li jedan mali prijedlog:

ima li ikakve šanse da na prvoj stranici bude nekakvi mali REZIME svih mjesta gdje se može oglašavati sa nekim kratkim opisom, npr:

NAIME, ova tema ima koliko? par tisuća stranica, U PRVI DIO SE NE MOŽE UOPĆE UĆI, (po ovom linku gore) a i tko bi čitao sve to.....A TRAŽILICA NE RADI

Zar ne bi bilo lakše ovako nešto staviti na prvu stranicu, nego da se tema zatrpava stalno istim pitanjima.
Mislim, sami naziv teme je "gdje na internetu oglašavati privatan smještaj"...pa nakon par tisuća stranica mogao bi se i napravit neki rezime.

Dajte imajte malo milosti za nas relativno nove iznajmljivače
Da, trebalo bi uvesti malo reda, pa tko moze sve to procitati u potrazi za necim. Nedostatak trazilice to ustvari skoro potpuno onemogucava.
Dok je trazilica radila, otvorila sam temu gdje bi se mogla postavljati konkretna pitanja, a odgovore bi bilo lako naci, jer bi bili u naslovu.
Na zalost nije zazivjelo, a ova buja, tesko je novima nesto pronaci.
Old 02.03.2017., 19:46   #8
Quote:
bambi05 kaže: Pogledaj post
Pitanje za iznajmljivace sa Kvarnera...

Koje stranice su vam se pokazale najbolje za nase podrucje?

Nas spasavaju stari gosti,novih za sad 0.
Airbnb,koji nam je zadnjih par godina super popunjavao, krcat sa novim apartmanima. 2-3 nazovimo ih agencije su isle valjda od kuce do kuce i tako redom slikivale i stavljale apartmane na stranicu. Svako druga kuca je tamo tako da ove godine 0 bodova od njih,cak su i pregledi 0,2,3,0,0,0....

Cini mi se da je Travel horizont na Airbnbu nakrcao brdo apartmana na Kvarneru u zadnjih nekoliko mjeseci, tako da se neki apartmani i ponavljaju jer ih reklamiraju vlasinici sami, a potom i Travel horizint, uglavnom sve su zagušili.
water strider is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.03.2017., 08:52   #9
Izasla je nova stranica adriabookers, dali tko ima iskustva sa njima?
brks22 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.03.2017., 12:31   #10
Quote:
brks22 kaže: Pogledaj post
Kada si je napravio? Jučer?
Jako čudna stranica: klikneš Hrvatska, iziđe 16 oglasa od čega 5 sa slikom. A tamo pod ID ispadne da postoji i smještaji s broj npr. 91.
---------------------------------
Jutros sam dobila mail od neke nepoznate ženske koja mi kao piše da se eto ona besplatno prijavila na neku stranicu pa meni isto predlaže da se prijavim. Odem ja tamo i čim sam vidjela da nude smještaj u PAIN bilo mi je jasno da se neka djeca igraju turizma. Hoće li tko da rezervira smještaj u PAIN? Ha, ha, ha, ha...
Old 03.03.2017., 14:44   #11
Quote:
brks22 kaže: Pogledaj post
Ima, kolegica Kornija kaze da je losa!
zvjezdan1990 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.03.2017., 16:37   #12
Da li vam radi statistika za Airbnb (ona aplikacija na mobitelima)? U mene stalno 0 (i upiti i rezervacije....).
dalmatin is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.03.2017., 19:28   #13
I meni je dugo bila ta opcija nedostupna ali ima par dana je opet u opticaju i puno je bolja i preglednija od prijasnje...Izgleda da su radili na poboljsanju 😉

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
Old 03.03.2017., 22:26   #14
Quote:
dalmatin kaže: Pogledaj post
Da li vam radi statistika za Airbnb (ona aplikacija na mobitelima)? U mene stalno 0 (i upiti i rezervacije....).
Meni vec duze vrijeme tako,eventualno bude 2-3 pregleda na kraju mjeseca...

Under the motteld shell of the old tortoise beats the heart of a young dancer. She dreams of twirlin on the table-tops,turning cartwheels,kickin up her heels at the Carnival Ball. "Oh,who will kiss my cold and wrinkled lips,and set my dreaming spirit free?"
bambi05 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.03.2017., 09:22   #15
Ekipa, može jedno brzinsko pitanje, Homeaway.at koliko iznosi sad godisnja clanarina?

Hvalaa
joskop is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.03.2017., 11:14   #16
Za sve homeaway sad vrijedi jedinstvena cijena, ne znam koliko, ja sam dobio popust jer sam par godina bio oglašen ali sam odustao jer više nema smisla plaćati pored tisuće drugih oglasa na proviziju. Meni je homeaway prošle godine popunio pregršt rezervacija u pred i post sezoni, ove godine samo 1 u post sezoni i 2 u sezoni.
zvjezdan1990 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.03.2017., 10:04   #17
Je li vas maltretira neki Toby pozivima iz Velike Britanije, a vezano za usluge neke, kao, agencije u Španjolskoj za najam apartmana? Mene su izludili više. Priča engleski s dosta lošim naglaskom, traži 100 eura da nam izlista apartmane, zablokirala sam im nekoliko brojeva i rekla da ne zovu više i da ću ih prijaviti za maltretiranje...i oni OPET zovu! Znači, zvali su me sigurno nekih 30 puta u zadnjih godinu dana, užas jedan od napora. Ima li vas još s takvim pozivima? Stvarno nisu normalni, a mislim da su potrošili više od 100 eura koliko traže za oglas, samo na razgovore sa mnom. E da, našla sam i njihove stranice, zanimljiv mi je logo na drugoj (u vrhu s lijeve strane). Podsjeća na nešto? http://vacationcasas.com/ i druga http://roomsfortrip.com/en Imate vi iskustva s njima?
vikky is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.03.2017., 13:11   #18
potpore minta

Bok, sto mislite o natjecaju od minta: http://www.mint.hr/default.aspx?id=370
Misli li itko nesto prijavit?
Atlas Clouds is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.03.2017., 13:44   #19
Sto od ovoga koristite?

Agoda

Airbnb

BookingSuite internetska stranica objekta

ebookers

Expedia

Flipkey

HolidayLettings

HomeAway

Hotels.com

HRS

Kayak

LastMinute.com

Laterooms

Only-Apartments

Orbitz

Priceline

Travelocity

Travelrepublic

TripAdvisor

Venere

Wimdu
Reklame usporavaju učitavanje stranica,troše resurse računala koje se ubrzano zagrijava i usporava,troše internet promet,cijede bateriju mobitela/laptopa,ometaju korisnika u pregledavanju korisnog sadržaja,serviraju na računalo poruke koje ne želite ili su neprimjerne...Najgori su oglasi sa prikrivenim zlonamjernim programima! Vrlo jednostavno blokiraj reklame! - Chrome - Firefox
texans is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.03.2017., 19:32   #20
ima neko kod za apartmaniju?
zeleni_zub is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:26.